Zoeken

Roofs 2012-01-39 Nieuwslijn

Correcties

  • In het artikel ‘De liefde voor het ambacht’ in Roofs november 2011 is per abuis de verkeerde aannemer vermeld bij het project restauratie Grote Kerk Schagen. Dit werk is door Pronk Leidekkers uitgevoerd in opdracht van Pronk Bouw uit Warmenhuizen.
  • In het artikel ‘De isolatiewaarde van lichtkoepels’ in Roofs december 2011 is per abuis een verkeerde Uf-waarde vermeld bij de PVC-resist RO16 opstand van Vaculux. De juiste Uf-waarde is 0,2.

Mawipex professionaliseert EPDM opleidingscentrum

Mawipex ervaart een toenemende behoefte aan EPDM praktijk opleidingen. Met inmiddels meer dan 400 opgeleide EPDM verwerkers timmert het bedrijf goed aan de weg. Om de capaciteit ook in 2012 aan te kunnen en de kwaliteit van de opleiding te waarborgen is er afgelopen jaar hard gewerkt om de EPDM opleiding verder te professionaliseren. Door volledige modernisatie van het praktijklokaal met een geavanceerde afzuigsysteem is er de mogelijkheid gecreëerd om 16 cursisten per dag, middels een eigen werkstation, EPDM te laten proeven, ruiken en voelen. Daarnaast is Mawipex met een kritisch traject gestart om in 2012 als eerste platdak leverancier in Nederland HIBIN gecertificeerd te worden. Dit certificeringstraject richt zich specifiek op de kwaliteit van de opleiding door de docenten, het cursusmateriaal en de locaties kritisch onder de loep te nemen.

Mawipex verzorgt om de week kosteloos deze opleiding Nederland en België. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden  door te bellen naar 0113-557777 of een email te sturen naar info@mawipex.com.