Zoeken

Roofs 2016-09-29 Special branden en lassen: productinformatie

Staand de overlap branden

De nadenbrander van Fons Meeder is ontwikkeld om staand de overlap te branden. Het product is eventueel leverbaar incl 8 kg stalen wals, welke zowel los als gemonteerd
aan de brander gebruikt kan worden. De nadenbrander wordt geleverd inclusief slang en drukregelaar.

Samenwerking VRF Europe en Sievert

VRF Europe heeft een exclusieve overeenkomst met Sievert voor de verdeling van de gehele elektrische lijn van Sievert producten voor Nederland en België. Hierbij gaat het voornamelijk om de handföhnen en föhnautomaten. Naast de verkoop van deze producten verzorgt VRF onderhoudswerkzaamheden en reparaties.

Voor veilig gebruik van gas op het dak is het correct aansluiten van gasfles, gasslang en koppeling essentieel. Verschillende producten zoals o.a. een reduceerventiel, slangen met aangeperste koppelingen zorgen voor veiligere en meer economische werkomstandigheden.

HASMI introduceert nieuwe serie titanium branders

HASMI propaangereedschap doet meer dan alleen het produceren en ontwikkelen van dak- en soldeerbranders. In de draaierij worden diverse artikelen vervaardigd die in de meest uiteenlopende industrieën worden toegepast zoals de offshore, voedingsmiddelenindustrie, hydrauliek, brandpreventie en waterbeheersing.

De (dak)branders worden onder eigen dak geproduceerd, geassembleerd en getest. Ook het ontwikkelen van branderapparatuur en randapparatuur vindt plaats in eigen huis. Een goed voorbeeld hiervan is de nieuwe serie titanium branders die sinds begin september van dit jaar verkrijgbaar zijn. Zeer lichte dakbranders in drie verschillende lengtes: 130mm, 400mm en 600mm, met drie maten branderkoppen van 40, 50 en 60 mm die onderling uitwisselbaar zijn.