Zoeken

Roofs 2016-09-33 Special branden en lassen: productinformatie

Ombouwset Uniroof AT/ST voor bevestigen bitumineuze dakbedekkingen

Begin dit jaar introduceerde Leister Benelux de Uniroof AT/ST, een lasautomaat die speciaal is ­ontwikkeld om te kunnen lassen dichtbij de dakrand of op plekken waar slechts beperkte ruimte is. Dit met name vanwege de dunne behuizingconstructie en de verschuifbare transportas. Met 17,5 kg is hij gemakkelijk te vervoeren. De lasautomaat is leverbaar als volledig geregelde AT-versie met digitaal display en als aangestuurde ST-variant met potentiometers.

De leverancier meldt dat het product op vraag van de markt inmiddels is uitgebreid met een ombouwset voor bitumineuze dakbedekking. Het mondstuk is 80 mm in plaats van 40 mm en tevens levert men alle toebehoren die het apparaat geschikt maken voor het met hetelucht bevestigen van bitumineuze dakbedekkingen.

Verwarmingsbanden tegen bevriezing gasfles

Fons Meeder brengt de verwarmingsbanden uit het assortiment onder de aandacht. Deze banden zijn onmisbaar in de koude perioden van het jaar, ze voorkomen bevriezing van de gasfles. Tijdens het branden behoudt u zodoende uw druk en zal het restgas in de fles minimaal zijn