Zoeken

Roofs 2016-11-09 DakAward wordt feestelijk uitgereikt in Egmond aan Zee

Op 24 maart 2017 zal tijdens een feestavond voor de dakenbranche ­de DakAward worden uitgereikt aan het project Dak van het Jaar. Via www.dakvanhetjaar.nl kunt u zich aanmelden om hier gratis bij aanwezig te zijn.

Zoals bekend is de Dak van het Jaar de prijs voor het dak dat op alle beoordelingsgebieden in totaal het hoogste scoort. De beoordelingsgebieden zijn: esthetische kwaliteit, innovatie, functionele kwaliteit, onderlinge samenwerking, veilig werken en duurzaamheid. De longlist van de genomineerde projecten is in de afgelopen jaargang van Roofs beschreven. Alle genomineerden en de winnaar zullen vervolgens tijdens een wervelende feestavond bekend worden gemaakt. Een onafhankelijke vakjury zal de projecten volgens de bovengenoemde criteria beoordelen. De longlist zal in het februarinummer van Roofs worden gepubliceerd.

De vakjury bestaat uit momenteel uit:

  • Otto Kettlitz (Nieman-Kettlitz)
  • Marco de Kok (SGS INTRON)
  • Karsten Konrad (HHD)
  • Dirk Roosendaal (VBB)

De organisatie is nog in gesprek met diverse marktpartijen voor de verdere uitbreiding van de jury.

De prijsuitreiking vindt plaats op een bijzondere locatie:
Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Gelegen in het prachtige Noord-Hollandse duinlandschap, op een steenworp af­stand van de Noordzee, belooft het een bijzondere avond te worden. Onder het genot van diverse hapjes en drankjes zal een feestavond met muziek worden georganiseerd waarbij men ruimschoots in de gelegenheid zal zijn om te netwerken en bij te praten met relaties. Eventuele aanhang is van harte welkom: omdat de prijsuitreiking plaatsvindt op een vrijdagavond, leent de gelegenheid zich uitstekend om er een ontspannen weekend in Egmond aan Zee aan vast te plakken.

Indien u gratis bij deze feestelijke avond voor de hele dakenbranche aanwezig wilt zijn, volstaat een aanmelding via de website www.dakvanhetjaar.nl. U ontvangt na aanmelding een bevestiging, waarna u verzekerd bent van deelname aan de feestelijke uitreiking van de DakAward.