Zoeken

Roofs 2018-03-39 Compleet aanbod op Solar Solutions Int.

175 exposanten - 20.000 m2 – 80 kennis-sessies en workshops

Nieuwe producten, nieuwe markten, nieuwe aanbieders; de ontwikkelingen in de zonne-energie sector gaan razendsnel. Solar Solutions Int. geeft als grootste zonne-energie vakbeurs van de Benelux al zes jaar lang een kraakhelder overzicht van de nieuwste producten en innovaties. Alle toonaangevende fabrikanten en leveranciers zijn op de beurs aanwezig. Een op de praktijk gericht workshop & trainingen programma maakt het aanbod compleet.

Gas eraf? Gas erop!

Dit jaar vindt Solar Solutions Int. plaats samen met de nieuwe vakbeurs Duurzaam Verwarmd. Directeur Rolf Heynen: “de sectoren E en W en installatie en bouw integreren steeds meer. Voor ons de reden om de combinatie te maken, twee innovatieve installatievakbeurzen in één bezoek. Als je alles wilt weten over zonne- energie, subsidies én over warmtepompen, wtw systemen, wko, geothermie en andere oplossingen? Kom dan op 21 of 22 maart naar de Expo Haarlemmermeer want de combinatie warmtepomp met zonnepanelen is dé warmteoplossing voor de toekomst.”

Subsidie adviezen door RVO

Op de beurs is de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) met een team van adviseurs aanwezig om te adviseren over SDE+ subsidies, Innovatiesubsidies Topsector Energie, over de postcodereeks regeling, over subsidies voor warmtetoepassingen (o.a. ISDE) en over andere stimuleringsmaatregelen en knelpunten. Bezoekers kunnen bij registratie hun voorkeur aangeven en RVO neemt dan contact op voor een afspraak op de beurs.

Betaalbare opslag komt snel dichterbij!

In minder dan tien jaar zijn de paneelprijzen met 80% gedaald en het rendement met 300% verhoogd. Deze ontwikkelingen zien we ook bij energie-opslag. Het Amerikaanse Department of Energy (DoE) verwacht dat de accuprijs nog vóór 2020 onder de 100 dollar per kWh komt te liggen. In een korte periode daarna daalt de accuprijs zelfs onder de 80 dollar per kWh.

Tijdens Solar Solutions Int. spreekt u met specialisten, ­innovators en voorlopers op het gebied van zonne-energie, duurzame installatietechnieken, opslagsystemen en beschikbare subsidies.

Genoeg ruimte voor de zon

Zonne-energie heeft de meeste toekomst en kan in 2050 in 50% van de totale energievraag voorzien! Een potentiële studie van het Solar Trendrapport 2018 toont aan dat er 5500 vierkante kilometer beschikbare ruimte in Nederland is. Op dit moment is er nog maar 12 km2 gebruikt.

Werkt u in de installatie- of de energiesector? En heeft u het enorm druk? Kom dan naar Solar Solutions en Duurzaam ­Verwarmd! In een dagdeel spreekt u alle belangrijke partijen en bent u op de hoogte van prijzen, innovaties, nieuwe producten. Solar Solutions Int. & Duurzaam Verwarmd: de effi­ciëntste (en leukste) manier om op de hoogte te blijven.

Registreer u gratis met de invitatiecode: 18ticket524

Solar Solutions Int.: goed bereikbaar, goede sfeer en makkelijk parkeren.

De Expo Haarlemmermeer ligt naast Schiphol en is uitstekend bereikbaar. De locatie heeft uitgebreide (en in vergelijking goedkope) parkeermogelijkheden voor de deur.
21 en 22 maart, van 10.00 tot 17.00 uur.
www.solarsolutions.nl