Zoeken

Roofs 2018-10-13 Uitreiking Dak van het Jaar 2018

Feestavond voor de dakenbranche

Op 22 maart 2019 wordt de derde editie van de feestavond voor de ­dakenbranche georganiseerd in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.
Tijdens deze avond zullen in twee categorieën (platte en hellende daken) de DakAwards voor het Dak van het Jaar 2018 worden uitgereikt. Ook zal voor zowel de platte als de hellende dakenbranche de Dakenman van het Jaar worden verkozen.

De feestavond wordt georganiseerd om de kwaliteit die in de dakenbranche aanwezig is te tonen en te vieren. ­Tijdens de feestavond zullen veel partijen aanwezig zijn die op de één of andere manier professioneel zijn betrokken bij het bouwdeel dak, zowel plat als hellend.

Twee zelfstandige vakjury’s, die allebei grotendeels zijn opgebouwd uit de redactieraden van de respectievelijke vakbladen Roofs en steilDAK, zullen zich over de genomineerde projecten buigen. Uit de genomineerde projecten wordt steeds een shortlist samengesteld en een winnaar gekozen. Tijdens de feestavond zullen de jury’s de bijzonderheden van de respec­tievelijke projecten bespreken en de winnaars bekend ­maken. De twee jury’s zijn tevens verantwoordelijk voor de keuze van de nieuwe Dakenman of -vrouw van het Jaar.

Tijdens de feestavond zal er volop gelegenheid zijn om te netwerken. De doelgroepen van Roofs en steilDAK, die in beide gevallen de gehele keten van opdrachtgevers, architecten, leveranciers en verwerkers behelst, zullen ook tijdens de feestavond aanwezig zijn.

De toegang tot de feestavond is gratis. Aanmelden is vanaf nu mogelijk via www.dakvanhetjaar.nl/aanmelden. Zoals gebruikelijk, biedt Hotel Zuiderduin kamers aan voor gasten van de feestavond. Deze kamers zijn te boeken via www.hotelzuiderduin.nl/dakvanhetjaar.