Zoeken

Roofs 2019-03-12 Uitreiking Dak van het Jaar 2018

Feestavond voor de dakenbranche 2019

Op 22 maart 2019 wordt de derde editie van de feestavond voor de ­dakenbranche georganiseerd in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Tijdens deze avond zullen in twee categorieën (platte en hellende daken) de awards voor het Dak van het Jaar 2018 worden uitgereikt. Ook zal voor zowel de platte als de hellende dakenbranche de Dakenman of -vrouw van het Jaar worden gekozen.

De feestavond wordt georganiseerd om de kwaliteit die in dedakenbranche aanwezig is te tonen en te vieren. Tijdens de feestavond zullen allerlei partijen aanwezig zijn die op de één of andere manier professioneel zijn betrokken bij het bouwdeel dak, zowel plat als hellend.

Twee zelfstandige vakjury’s, die allebei grotendeels zijn ­opgebouwd uit de redactieraden van de respectievelijke vakbladen Roofs en steilDAK, zullen zich over de genomi­neerde projecten buigen. Tijdens de feestavond zullen de jury’s de bijzonderheden van de respectievelijke projecten bespreken en de winnaars bekend maken. De twee jury’s zijn tevens verantwoordelijk voor de keuze van de nieuwe Dakenman of -vrouw van het Jaar.

Voor de projecten van Roofs bestaat de jury uit:

  • Albert Jan Kerssen (BTL Advies)
  • Otto Kettlitz (Nieman-Kettlitz)
  • Marco de Kok (Low and Bonar)
  • Paul van Roosmalen (Gemeente Rotterdam)
  • Paul Verkaik (BDA Opleidingen)

Tijdens de feestavond zal er volop gelegenheid zijn om te netwerken. De doelgroepen van Roofs en steilDAK, die in beide gevallen de gehele keten van opdrachtgevers, ­architecten, leveranciers en verwerkers behelst, zullen ook tijdens de feestavond aanwezig zijn. Na de prijsuitreiking zal DJ Gerard Ekdom een geweldig feest verzorgen.

De toegang tot de feestavond is gratis. Aanmelden is vanaf nu mogelijk via www.dakvanhetjaar.nl/aanmelden.