Zoeken

Roofs 2019-07-12 Jury Dak van het Jaar 2019 bekend

Dak van het Jaar 2019

Op 20 maart 2020 zal de volgende editie van de feestavond voor de dakenbranche worden georganiseerd. Plaats van handeling is opnieuw Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. In twee categorieën (platte en hellende daken) zullen de awards voor het Dak van het Jaar 2019 en de Dakenman of -vrouw van het Jaar worden uitgereikt.

De feestavond wordt georganiseerd om de kwaliteit die in de dakenbranche aanwezig is te tonen en te vieren. Tijdens de feestavond zullen allerlei partijen aanwezig zijn die op de één of andere manier professioneel zijn betrokken bij het bouwdeel dak, zowel plat als hellend.

Twee zelfstandige vakjury’s, die allebei grotendeels zijn opgebouwd uit de redactieraden van de respectievelijke vakbladen Roofs en steilDAK, zullen zich over de genomineerde projecten buigen. Tijdens de feestavond zullen de jury’s de bijzonderheden van de respectievelijke projecten bespreken en de winnaars bekend maken. De twee jury’s zijn tevens verantwoordelijk voor de keuze van de nieuwe Dakenman of -vrouw van het Jaar.

Voor de projecten van Roofs bestaat de jury uit:

  • Ton Berlee (Comfortdak)
  • Albert-Jan Kerssen (BTL Advies)
  • Otto Kettlitz (Nieman-Kettlitz)
  • Marco de Kok (Low and Bonar)
  • Paul van Roosmalen (Gemeente Rotterdam)

Tijdens de feestavond zal er volop gelegenheid zijn om te netwerken. De doelgroepen van Roofs en steilDAK, die in beide gevallen de gehele keten van opdrachtgevers, architecten, leveranciers en verwerkers behelst, zullen ook tijdens de feestavond aanwezig zijn.

De toegang tot de feestavond is gratis. Aanmelden is vanaf nu mogelijk via www.dakvanhetjaar.nl/aanmelden .