Zoeken

Roofs 2019-08-81 CPE Nederland neemt Keromat over

Bedrijfsnieuws

CPE Nederland heeft Keromat uit Emmen overgenomen. Daarmee is de vierde vestiging van CPE Nederland een feit. Met de overname is het bedrijf nu ook vertegenwoordigd in het noorden van Nederland.

Keromat is een gespecialiseerde dakgroothandel die sterk groeiend is in omzet (4,2 miljoen euro) en die haar klanten voorziet van een breed en compleet assortiment dak­materialen. Het Firestone RubberGard gamma speelt er nu al een grote rol in en dit zal nog verder worden uitgebouwd in de regio.

Alle medewerkers van Keromat blijven in dienst en de dagelijkse leiding blijft in handen van Bernhard Kerkdijk. “De aansluiting bij een sterke groep als CPE Nederland biedt een grotere garantie op continuïteit en biedt diverse voordelen en synergiën op het vlak van inkoop, automatisering en administratie,” vertelt Kerkdijk. “Wij kunnen ons nu focussen op onze kerntaken en onze klanten nog beter bedienen. Wij zullen met een grote mate van zelfstandigheid onze werkzaamheden blijven uitvoeren. Wij blijven onze klanten centraal stellen.”

Zoals bekend is CPE Nederland een samenwerkingsverband tussen Tectum Group (België) en Msquared Groep (Nederland). De directie van CPE Nederland verwacht veel synergie bij deze overname en is ervan overtuigd dat dit de groei van de dakgroothandel en dus ook van de groep zal bevorderen. Deze overname past uitstekend in het streven van CPE om binnen enkele jaren een dekkend netwerk op te zetten in de Nederlandse markt.