Zoeken

Roofs 2019-10-87 Veel noviteiten op de Demodagen van All-up

Bedrijfsnieuws

Tradities zijn er om in ere te houden. Zo ook de Demodagen van All-up, die in relatief korte tijd zijn uitgegroeid tot een vaste waarde in de markt: met de nieuwste ontwikkelingen op kranen- en liftgebied en voor vakgenoten een plezierige kans om (onder het genot van allerlei lekkers) het allemaal te bekijken. De demodagen vonden dit jaar plaats van 26-28 september.

Volgens All-up zijn de demodagen het trefpunt voor relaties: “Voor mensen dus met verstand van zaken, die het op alle fronten steeds weer hogerop willen zoeken en die zich thuis voelen in een professionele omgeving, waarin innovatie gewoon is.”

K400RSX

Zo kregen bezoekers een primeur te zien: de nieuwe K400RSX aanhangerkraan van Klaas in het 3,5T segment. Deze bereikt een haakhoogte van bijna 35 meter en een reikwijdte van 24 meter. De jibdelen zijn hydraulisch uitschuifbaar, en deze kraan is bovendien leverbaar als hybride uitvoering.Met zijn hijslast van 3000 kg is deze nieuwste kraan opvallend en men verwacht er dan ook veel van.

BE-Kraan

Op het gebied van de autokranen stond de vertrouwde Klaas K27-32TSR BE-kraan opgesteld. Deze kraan is gemonteerd op een Iveco Daily met Clixtar oplegger, waardoor het geheel met een BE-rijbewijs te vervoeren is. De gemonteerde kraan mag bovendien zonder het hijsbewijs bediend worden.

K1003RSX

De Klaas K1003RSX, met zijn haakhoogte van 52 meter en zijn haaklast van 6000 kg, werd het neusje van de zalm voor dakdekkend Nederland genoemd.

Paus 24 meter

De nieuwe Paus easy 24 meter gaat het dit jaar helemaal maken volgens de heren van All-up. “De markt voor deze noviteit is breed, namelijk voor alle partijen die momenteel ladderliften gebruiken (aannemers, dakdekkers, verhuizers e.d.). Deze lift is in een handomdraai op te stellen: de stekker in het stopcontact en werken maar.”

Geda Acculift

Ook de nieuwe Geda lift op accu (die snel en eenvoudig is op te bouwen en ook als gewone ladder te gebruiken is) was tijdens deze dagen te bekijken.

Occasion

Tevens stond er deze dagen een groot aantal machines opgesteld die ter plekke konden worden getest en vond er verkoop plaats van occasionliften en -kranen, allemaal in topconditie gekeurd en met garantie.