Zoeken

Roofs 2020-05-45 Extra veel licht en ruimte binnen één dag

Special Daglicht

Met een nieuwe lijn dakkappellen zorgt FAKRO voor nog meer daglicht en extra leefruimte op zolder. De dakkapellen zijn zo gemaakt dat ze binnen één dag te plaatsen zijn, in veel gevallen zonder vergunning.

Bij het ontwerp van de dakkappellen heeft de fabrikant licht, ruimte, comfort en duurzaamheid als uitgangspunten genomen. Het resultaat is een intelligente constructie die drie tot vijf keer meer lichtinval oplevert. Hierdoor ontstaat er op een zolderverdieping een lichte ruimte én extra ruimte.

Drie klassen

Het assortiment is opgebouwd uit drie klassen: Basis, Plus en Lux. Er is keuze uit dakkapellen van twee tot tien ramen. De Plus en Lux vormen een modern alternatief voor de traditionele dakkapel. Beiden hebben zowel aan de boven- als aan de onderzijde ramen. Naast een grote hoeveelheid binnenvallend daglicht bieden deze modellen met twee rijen ramen natuurlijk ook veel vrij uitzicht.

In de dakkapellen zitten de bekende FAKRO tuimeldakramen. Deze hebben de standaard kwaliteitskenmerken van de fabrikant, zoals de handgreep aan de onderzijde voor extra bedieningsgemak, een geïntegreerd ventilatierooster en de jarenlange garantie. Consumenten kunnen voor de afwerking kiezen uit verschillende (isolerende) glaspakketten, bedieningsopties en een ruim assortiment zonwering op maat. Voor wie extra bedieningsgemak wil, zijn er ook elektrisch op afstand te bedienen dakramen.

De nieuwe lijn dakkapellen werden gepresenteerd tijdens de Eigen Huis Beurs (6-8 maart 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht).