Zoeken

Roofs 2021-12-49 Met All-up naar Klaas

bedrijfsbezoek

Tijdens deze relatiedag werd een bezoek gebracht aan de firma Klaas in Ascheberg, de grootste fabrikant op dit gebied.

Voor de nog steeds groeiende klantenkring van All-up vormt het fabrieksbezoek inmiddels een vaste waarde op de jaarkalender. Dat zijn immers dé momenten om al het nieuwe uit de omvangrijke programma’s van Klaas in ogenschouw te nemen. Ook vormde het dit jaar een uitgelezen kans om te netwerken, contacten te leggen en wetenswaardigheden uit te wisselen. Niet voor niets komen er jaarlijks meer relaties met hun achterban een kijkje nemen op de dynamische Duitse werkvloer.

Veel noviteiten dit jaar bij Klaas: de nieuwe Laadkraan, met mogelijkheid tot het meenemen van pallets of lading op het kraandek, de nieuwe 450 graden draaibare hoogwerker op de kleinere kraantypes en diverse nieuwe aanhanger­kranen. Opvallend is de “ Hybride transitie bij Klaas, de moge­lijkheid om CO2-neutraal te kunnen werken, aanwezig op bijna alle kraantypes!

De constante groei van het bedrijf maakte onlangs een verdere uitbreiding van de vierkante meters noodzakelijk. “Naast de productiehallen op de bestaande locatie, is grond aangekocht aan de andere kant van Ascheberg. Hier is de ultramoderne werkplaats, verhuur en het onder­delenmagazijn inmiddels gevestigd ,”

En last but not least werd de dag traditiegetrouw afgesloten met de Quiz Petje up, Petje af, met een IPad voor de winnaar!