Zoeken

Roofs 2022-02-73 REJA Dak 25 jaar specialist in bitumineuze ­dakbedekkingen

Bedrijfsnieuws

Na enkele jaren bij verschillende bedrijven te hebben gewerkt startte René van Zundert op 24 februari 1997 in Etten-Leur onder de naam REJA Dak zijn eigen bedrijf. Precies 25 jaar later zijn de bedrijfswagens van de dakdekker nog steeds actief in West-Brabant. Alleen is de standplaats sinds een paar jaar Kaatsheuvel.

René van Zundert van REJA DAK.

René van Zundert is geboren in Etten-Leur. Hij kent er weg en steg in de wijde omgeving. De naam REJA is een combi­natie van de voornamen René en zijn vrouw Jacqueline (overleden in 2014). René heeft in de beginjaren veel als onderaannemer voor verschillende bouwbedrijven gewerkt en bouwde daar gestaag aan een goede naam. “Je levert kwaliteit en leert je vak door en door kennen. Je leert correct en betrouwbaar met klanten omgaan. Nu werk ik voor een aantal vaste klanten, veelal bouwbedrijven in Etten-Leur en regio en heel veel voor particulieren. Na goede en minder goede jaren en privé strubbelingen vier ik op 24 februari vol trots mijn 25-jarig bedrijfsjubileum.”

Waterdichte garantie

In de loop van het bestaan van REJA Dak hebben de activiteiten van het bedrijf zich uitgebreid, maar het accent ligt op bitumineuze dakbedekkingen voor nieuwbouw, onderhoud en reparatie.

Van Zundert: “Als een klant vraagt of je ook een dakkapel kunt plaatsen, het dak isoleren, kunststofkozijnen kunt ­plaatsen, een complete uitbouw verzorgen en de terrasoverkapping kunt doen samen met nieuwe goten, afvoeren en overstorten, dan doen wij dat ook. En bij zo’n investering – nieuwbouw en reparatie – hoort garantie en die is bij ons tien jaar. De materialen en eventuele berekeningen en speciale technische ­adviezen komen van producent IKO
uit Moerdijk.”