Zoeken

Roofs 2022-02-81 Carlisle Construction Materials groeit door

Bedrijfsnieuws

Ondanks de turbulente marktsituatie van het afgelopen jaar, waarin uitdagingen in de Supply Chain aan de orde van de dag waren, heeft de bouw niet stilgestaan. Ook voor CCM een reden om goed te kijken naar de toekomst en zo nodig te investeringen in personeel en capaciteit. Voor Nederland betekent dat meerdere wijzigingen van functies, nieuwe gezichten voor techniek en sales en nog steeds een aantal openstaande vacatures. Carlisle Construction Materials BV bereid zich grondig voor op de toekomst en verwacht met dit nieuwe team (en komende aanvullingen) te kunnen voldoen aan de verdergaande groei in Nederland.

Frank Schrama is voor velen toch al een jarenlang bekend gezicht. Al menig jaar werkzaam bij CCM, voorheen als Sales Manager Roof, is Frank nu doorgegroeid naar de functie van Head of Sales Netherlands. In deze functie is hij niet alleen verantwoordelijk voor de Roof, maar tevens voor Façade Technical Rubbers en Pondlining en met het volledige merkenpallet (HERTALAN®, RESITRIX®, HARDCAST® en ECOLAN®).

Bert Dorgelo is een mooi voorbeeld van iemand die intern doorgroeit, in dit geval naar Technisch Adviseur. Tot voor kort werkzaam in Weesp als productieleider van Hardcast, verleent hij tegenwoordig zijn ondersteuning in het westelijke deel van Nederland. Een groot goed dat Bert meeneemt

is zijn ervaring met luchtdichtingstapes waarmee hij zeker de aannemerij van dienst zal zijn. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van de dakenmerken van CCM.

Rolf van Rakt is per 1 februari als Accountmanager Zuid Nederland in dienst getreden. Hij heeft de laatste vier jaar zijn ‘daksporen’ verdient bij een goede relatie van CCM en zal nu de relaties in Zuid Nederland ondersteunen.

Vacatures

Voor de regio West- en Midden-Nederland heeft Carlisle Construction Materials BV nog een vacature open staan voor een Accountmanager. Daarnaast is de functie van Project Manager vacant, waarin de verantwoordelijkheid ligt voor de contacten naar architecten, ontwikkelende aannemers en opdrachtgevers. Een actuele update van openstaande vacatures bij CCM is te vinden op: www.ccm-europe.com/nl/werken-bij-ccm of op de LinkedIn-pagina www.linkedin.com/company/carlisle-construction-materials-europe.