Zoeken

Roofs 2022-07-72 Etanco breidt uit

Special veilig & Gezond Werken

Etanco heeft zijn assortiment valbeveiliging verbreed en een nieuw contactpersoon voor de afdeling valbeveiliging aangetrokken. Om de onderhoudsmensen en externe onderaannemers in alle veiligheid te laten werken op de daken wordt in Europa steeds vaker permanente collectieve dakrandbeveiliging aanbevolen.

Etanco beschikt op dit gebied over een volledig assortiment voor een veilige toegang tot het dak – met kooiladders en gevelladders – en een veilige circulatie op het dak– met brugtrappen, looppaden, koepel- en lichtstraatbeveiliging. Ook levert het bedrijf permanente collectieve valbeveiliging in de vorm van hekwerken en dakrandbeveiliging.
Deze kunnen zelfdragend, verankerd, recht, schuin, gebogen, neerklapbaar, en zelfs in bedrijfskleuren geleverd worden. Alles conform de gangbare Europese normen. Voor permanente individuele valbeveiliging beschikt Etanco over een gamma dakankerpunten, muurankerpunten en lijnsystemen.

Om de markt met deze veiligheidssystemen te bedienen is naast Maxime Hiel ook Dick Verbaendert aangetrokken. www.etanco.be