Zoeken

Roofs 2022-07-81 Sealeco viert 25 jarig bestaan… …en opening nieuw pand

bedrijfsnieuws

Woensdag 25 mei stond het nieuwe pand er spic en span bij, de bussen waren gewassen en een blauwe loper werd uitgerold voor de genodigden. Er waren genoeg redenen voor een feestje, want SealEco was in 25 jaar volledig uit zijn jasje gegroeid en had in de loop der jaren ook bijna op alle huisnummers aan de Handelsweg gebivakkeerd. Alle reden om nieuw te gaan bouwen. Het resultaat is een parel aan de skyline van Lemelerveld, voorzien van alle duurzame snufjes en (op termijn) volledig energieneutraal.

De genodigden werden via een duidelijke routing geleid naar degrote hal, waar de officiële openingshandeling plaatsvond. De organisatie was in handen van K&K en Team Sukerbiet, dat met sportieve uitdagingen geld inzamelt voor goede doelen. Het officiële gedeelte bestond uit drie blokken: eerst een gesprek tussen de directeur Edwin van Dijk en Rudy Knobben over de activi­teiten van Team Sukerbiet, dat eindigde met de overhandiging van een mooie cheque.

Vervolgens mocht de heer Heutink van bouwer Heutbouw – sinds kort koninklijk – nog even terugkijken op de prettige manier waarop de bouw van het pand was verlopen. Als laatste kwam de grote baas van Nordic Waterproofing, Martin Ellis uit Zweden aan het woord. In het verleden had Edwin hem gevraagd wat de beste vestigingsplaats was voor het nieuwe pand, waarop Martin zei dat Edwin, als hij weer thuis was, eens goed om zich heen moest kijken. Toen Edwin vervolgens alle fietsen bij het pand zag staan, wist hij het zeker: ik blijf in Lemelerveld.

Door samen op een grote rode knop te drukken, was het pand officieel geopend en werden daar vervolgens de nodige borrels op gedronken.