Zoeken

Roofs 2022-12-03 Geachte lezer,

voorwoord

We kijken nu in december terug op een erg mooi jaar voor zowel de dakenbranche als voor ons. We hebben weer een mooie reeks vakbladen en evenementen gerealiseerd.

Roofs gaf in elke editie een prachtig overzicht van jullie werk en wat de markt aan producten en noviteiten te bieden heeft. We deelden kennis in het vakblad over belangrijke thema’s en boden ruimte aan relevante spelers in onze branche om hun mening en ideeën met u te delen.

Daarnaast organiseerden we in maart een uitgebreide feestavond, met de uitreiking van de Dak van het Jaar Award. De avond is als zeer positief ervaren door de bezoekers. We brengen hiermee ons vakmanschap en waardering voor de kwaliteitsproducten waarmee dit mogelijk is, onder de aandacht van een groot publiek. De zeer memorabele editie van ons netwerkevenement DAKEN & ZAKEN is net achter de rug.

We blikken in deze editie uitgebreid terug. Het bracht weer talrijke bezoekers en standhouders bijeen. Het is in korte tijd uitgegroeid tot hét evenement voor de dakenbranche in Nederland. We danken iedereen die heeft geholpen dit mogelijk te maken. Zonder de redactionele en commerciële partners was het natuurlijk niet mogelijk geweest. Dank voor het vertrouwen en we kijken uit naar het voortzetten van onze samenwerking in het nieuwe jaar.

Want het vakblad Roofs zal uiteraard ook in 2023 weer verschijnen, met naast een nieuwe reeks Dak van het Jaar-artikelen ook ruimte voor nieuws en informatie rond relevante thema’s in de dakenwereld. We organiseren op 24 maart weer een feestavond rond het Dak van het Jaar 2022 en later in het jaar, namelijk op 15 november, verwelkomen we u graag weer op de volgende editie van de beurs DAKEN & ZAKEN.

Dat is allemaal voor later, in deze december-editie wensen we iedereen mooie feestdagen en een goed en gezond 2023. Wees goed voor elkaar. We zien jullie graag terug in het nieuwe jaar!

Vriendelijke groeten,

Palmyra Lindeman