Zoeken

Roofs 2023-05-59 Schuin platdakraam met ingebouwde zonwering

product

Vanaf 1 april dit jaar is het assortiment van FAKRO uitgebreid met de D_Z/A, een schuin platdakraam dat op een hellend dak van 0 tot 15 graden geplaatst kan worden. Dit raam wordt standaard geleverd met een ingebouwde FAKRO zonwering AMZ/Z en kan daarnaast ook gecombineerd worden met een van de andere verduisterende of Solar zonweringen uit het FAKRO assortiment.

De schuine glasplaat is het meest opvallende onderdeel van de D_Z/A. Daardoor is het niet nodig om voor de plaatsing een (extra) helling op een plat dak aan te brengen. Dit scheelt montagetijd. Een ander voordeel is dat het regenwater er direct afloopt en daarmee dus ook het vuil. Het schuin platdakraam is voorzien van een standaard ingebouwde zonwering die bescherming biedt tegen oververhitting van de ruimte. Dit product is leverbaar in drie typen: DXZ-A - vast (niet te openen), DMZ-A (handmatig te openen) en DEZ-A (elektrisch te openen). Er zijn acht maten beschikbaar, verlopend van een effectief glasoppervlak van 60 x 60 cm tot aan 120 x 120 cm.

Het schuin platdakraam is geschikt voor toepassing op vochtige ruimtes, zoals badkamers en keukens. Dit product is uitgevoerd met geïso­leerde opstand en een raamvleugel van PVC, waarmee vochtabsorptie en corrosie verleden tijd zijn. De D_Z/A is net als andere platdakramen van FAKRO strak van design, biedt maximale lichtinval en beschikt over uitstekende thermo-isolerende waarden.

Meer informatie: www.fakro.nl/producten/platdakproducten/schuin-platdakraam/