Zoeken

Rotterdam is op zoek naar de beste dakenexperimenten

Gezocht: innovatieve pioniers

Ben jij een productontwikkelaar, leverancier, en/of duurzame pionier? En heb jij een innovatieve toepassing om op daken zoveel mogelijk water te bergen, zo efficiënt mogelijk energie op te wekken of zo hoog mogelijke kwaliteit in groen/biodiversiteit te leveren? Of heb je een totaal ander briljant daken-idee? Lees dan verder! 

Experimentendak

Als onderdeel van het LIFE@Urban Roofs project, stelt de gemeente Rotterdam een dak beschikbaar om verschillende duurzame en klimaatadaptieve experimenten op uit te rollen. Het Experimentendak ligt op één van de gemeentelijke daken op de locatie Kleinpolderplein. Daar stellen we een groot oppervlakte van tussen de 500m2 en 1.000m2 beschikbaar om experimenten op uit te voeren. In een periode van 1 tot 5 jaar kunnen er nieuwe technologieën getest en gemonitord worden. Met de resultaten stimuleren we innovatieve klimaatadaptieve maatregelen op daken.

Ben je geïnteresseerd?

Kom dan naar de informatiesessie over het Experimentendak op donderdagochtend 24 augustus 2023 van 9:00-13:00uur. Meld je aan door een mailtje te sturen naar ExperimentendakSO@Rotterdam.nlWe laten zien wat het Experimentendak te bieden heeft en nemen we je daarna mee het dak op. De informatiesessie is vrijblijvend. 

De aanmeldperiode voor experimenten zal aansluitend volgen.

  • Datum: Donderdag 24 augustus
  • Tijd: 9:00 uur tot 13:00 uur
  • Locatie: Kleinpolderplein 5, 3042 CE, Rotterdam

Ben je benieuwd welke duurzame pioniers jou zijn voorgegaan? Of wil je meer informatie over het Experimentendak? Kijk dan op https://duurzaam010.nl/thema/experimentendak/.
 

Foto: gemeente Rotterdam


 

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren