Zoeken

Rotterdamse Dakendagen 2020 afgelast

De Rotterdamse Dakendagen gaan in 2020 helaas niet door. Vanwege de Coronacrisis is men genoodzaakt het programma een jaar uit te stellen. Dit jaar geen weekend met tienduizenden mensen op de vele open daken, inspirerende daktours en evenementen op daken in het centrum van Rotterdam.

Dit betekent niet dat daken minder relevant zijn geworden voor de toekomst van de stad. Daken en balkons zijn in deze tijden van quarantaine een welkome plek voor frisse lucht en contact met je omgeving. Daarnaast blijft Rotterdam, net als steden over de hele wereld, naar de toekomst kijken. En in die toekomst spelen daken een belangrijke rol. De organisatie blijft ervan overtuigd dat een gelaagde stad, waar daken volop gebruikt worden, bijdraagt aan een gezonde, levendige toekomst. Dit jaar gaan we niet met duizenden bezoekers de daken op om dit te vieren, maar moedigt men iedereen aan dit voor zichzelf wel te doen.

Zie hier voor meer informatie.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren