Zoeken

SBRCURnet, STABU en ISSO zetten samenwerking hoog op agenda

De Bouwagenda moet van de bouw een echt topsector gaan maken. De ambities zijn hoog en er moet veel gebeuren. Bernard Wientjes is eind 2016 benoemd tot de leider van de nieuwe taskforce. De voorgenomen samenwerking tussen SBRCURnet, STABU en ISSO juicht hij dan ook van harte toe.

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van SBRCURnet op 26 januari jl. hebben de drie kennisinstellingen de intentie uitgesproken om te samenwerken. Het eerste onderwerp waarin zijn gezamenlijk de tanden zetten is 'Kwaliteitsborging in de bouw'.

De bouwsector wordt gemarkeerd door versnippering, waardoor kennis niet gedeeld wordt. Marc Verhage, directeur STABU, zegt daarover: ""Organisaties starten met verschillende initiatieven, waarbij soms uit het oog wordt verloren dat er een overlap is met producten van andere instituten. Samen met SBRCURnet en ISSO heeft STABU de stap genomen om gezamenlijk op te trekken en gebruik te maken van elkaars expertise.""

De Bouwagenda zal voor de verkiezingen op 15 maart 2017 afgesteld moeten zijn.

FOTO: v.l.n.r. Bernard Wientjes (Taskforce Bouw), Marc Verhage (STABU), Jeannette Baljeu (SBRCURnet) Rob van Bergen (ISSO)

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren