Zoeken

Sempergreen® lanceert drie nieuwe kleuren vegetatiematten voor groendak

De uitbundige kleuren van de zomer heeft Sempergreen® geïnspireerd tot het ontwikkelen van drie nieuwe typen vegetatiematten - elk in een specifieke kleurstelling. De vegetatiematten Dazzling Yellow, Passionate Pink en Sparkling White zijn speciaal samengesteld om meer kleur en diversiteit aan te brengen op groene daken. De matten zijn vanaf nu direct uit voorraad leverbaar.

Kleurexplosie op het dak

De gele bloemen in de Dazzling Yellow vegetatiemat zorgen tijdens de bloeiperiode voor een oogverblindende gele gloed op het dak. De witte bloemen van de Sparkling White vegetatiemat geven sprankelende lichtpuntjes, terwijl de roze bloemen van de Passionate Pink vegetatiemat zorgen voor een warme intense kleurexplosie.

Aantrekkelijk voor bijen en vlinders

Naast de kleurige bloemen zijn de vegetatiematten ook beplant met diverse soorten Sedum. Om het dak ook in de winter een groene uitstraling te geven, zijn een aantal wintergroene planten toegevoegd. Bij de keuze van bloemen en planten is geselecteerd op aantrekkingskracht op vlinders en bijen. Hierdoor wordt de biodiversiteit op daken vergroot. De planten groeien op een kokosvezelmat en een speciaal door Sempergreen ontwikkeld substraat.

Deze kleurrijke vegetatiematten van Sempergreen® zijn geheel vrij van pesticiden en toepasbaar op daken met een maximale hellingshoek van 25 graden.

De kwekerij van Sempergreen® is al volop in bloei. De Dazzling Yellow, Sparkling White en Passionate Pink vegetatiematten zijn direct uit voorraad leverbaar. Bij levering zijn de vegetatiematten altijd voor minimaal 95% begroeid en worden geproduceerd conform FLL richtlijnen. Zo kunt u direct na aanleggen genieten van een prachtig volgroeid groendak.

Andere variëteiten

Sempergreen® levert ook vegetatiematten met Sedum in combinatie met andere variëteiten, zoals kruiden, wilde bloemen, schaduwplanten en (sier-)grassen.

InSus BVBravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval november 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren