Zoeken

Sempergreen® Vertical Systems organiseert Voorjaarssymposium

Sempergreen® Vertical Systems, leverancier van direct-groene gevelsystemen, organiseert op 12 juni 2014 een Voorjaarssymposium met als thema ‘Growing Cities’. De verstedelijking van de wereld voltrekt zich in ongekend tempo. Om de stad leefbaar te houden, is grote behoefte aan duurzame en groene oplossingen. Sprekers Bastiaan Stevens en Atto Harsta geven hun visie op de ‘groeiende steden’ tijdens twee inspirerende lezingen op de nieuwe en duurzame locatie van Sempergreen.

‘Growing cities’

Verstedelijking heeft altijd plaatsgevonden, maar nog nooit heeft deze ontwikkeling zo’n vlucht genomen als de laatste decennia. Iedere week komt er een miljoen stadsbewoners bij, een ontwikkeling die volgens de VN onomkeerbaar is. Atto Harsta, bouwinnovator en realisator van duurzame en gezonde leefomgevingen, geeft een inspirerende kijk op deze ‘Growing cities’.

Biodiversiteit in de stad

Waar wordt gebouwd, wordt het microleven doorgaans verstoord. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat dit microleven en de ecologische kringloop weer snel op gang geholpen wordt? Bastiaan Stevens, werkzaam bij Energy Guards, is ervan overtuigd dat mensen recht hebben op een mooie en gezonde leefomgeving. Hij geeft zijn visie tijdens zijn lezing: biodiversiteit in de stad.

Hoe aanmelden?

Sempergreen Vertical Systems nodigt architecten, projectontwikkelaars, technisch adviesbureaus, gemeenten, ontwikkelaars en facility managers van harte uit om het Voorjaarssymposium te bezoeken. Voor aanmeldingen kunnen zij een mail sturen naar info@sempergreen.com onder vermelding van ‘SVS Voorjaarssymposium’.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren