Zoeken

SKG behaalt accreditatie op BRL 0105 voor lichtkoepels, daklichten en lichtstraten

De Raad voor Accreditatie (RvA) heeft aan SKG de accreditatie verleend op BRL 0105 voor lichtkoepels, daklichten en lichtstraten. Dit betekent dat SKG nu onder accreditatie KOMO®-attesten kan afgeven op basis van de BRL 0105. Daarmee kunnen producenten en leveranciers eenvoudig aantonen dat de producten volledig geschikt zijn om in Nederland toegepast te worden. Voor deze bedrijven is het dan niet meer nodig om per project beproevingsrapportages te overleggen.

In oktober 2013 reikte SKG het eerste KOMO®-attest uit aan VELUX Nederland. Hierna is het onderzoek voor het behalen van de accreditatie gestart. De RvA heeft haar grondige onderzoek onlangs met positief resultaat afgesloten.

Het laboratorium van SKG beschikt al jaren over de middelen, de ervaring en de accreditaties voor het uitvoeren van beproevingen op de luchtdoorlatendheid, waterdichtheid, weerstand tegen windbelasting, doorvalveiligheid, inbraakwerendheid, etc. van lichtkoepels, daklichten en lichtstraten. Daardoor biedt SKG een uniek totaalpakket van certificatie- en beproevingsmogelijkheden voor deze branche.

SKG is al meer dan 35 jaar een keuringsinstituut voor bouwproducten. Als onafhankelijke, door de Raad voor Accreditatie 

erfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwooltotaal dakconcept

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren