Zoeken

SKG en IKOB-BKB bundelen krachten

Op 19 februari jl. tekenden Bastiaan Benz, algemeen directeur IKOB-BKB en Olaf van Panhuys, algemeen directeur SKG, een samenwerkingsovereenkomst tussen beide organisaties. SKG en IKOB-BKB, die zich allebei richten op kwaliteitsbeheersing in de bouw, bundelen hun krachten op twee onderdelen van hun dienstenpakket, te weten systeemcertificatie- en laboratoriumactiviteiten.

Van Panhuys licht deze strategische samenwerking toe: ""Wij verbreden en verdiepen hiermee beide ons dienstenpakket, waardoor we onze klanten beter en efficiënter kunnen bedienen."" Benz voegt hieraan toe: ""Hiermee verstevigen wij onze positie in de markt. Zo kan IKOB-Laboratorium haar klanten geaccrediteerde beproevingen aanbieden in samenwerking met SKG als strategische partner en kan SKG bijvoorbeeld ISO 14001- certificatie bieden in samenwerking met IKOB-BKB.""

IKOB-BKB en SKG zijn beide gezaghebbende certificatie-instellingen in de bouw. SKG is al meer dan 35 jaar als certificatie- en keuringsinstituut, opgericht door de industrie zelf, dé partner om de prestaties en de veiligheid van industriële producten voor de gebouwschil duurzaam te borgen. SKG is o.a. bekend van het SKG-huisje met de sterrenclassificatie. IKOB-BKB, ontstaan vanuit de industrie en het vroegere Bouwcentrum, heeft ruim 50 jaar ervaring als onderzoeks- en certificatie-instelling, gespecialiseerd op het gebied van bouwmaterialen, bouwprocessen en, onder de noemer SKW Certificatie, (volks)huisvesting. IKOB-BKB biedt een compleet dienstenpakket aan op het gebied van kwaliteitszorg voor de gehele bouwkolom.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren