Zoeken

Sneeuwregen na kapot dak Amsterdam Arena

Wisselspelers, trainers en begeleiders van Ajax veerden gistermiddag in de slotfase van het duel met Feyenoord geschrokken van hun stoel toen een enorme lading sneeuw op hen neerdaalde. De winterse neerslag was afkomstig van het dak van de Arena. Enkele glazen platen waren bezweken onder de druk van een flink pak sneeuw.

Volgens Jeroen Slop, als financieel directeur ook belast met veiligheidszaken bij Ajax, was er geen sprake van een gevaarlijke situatie. "Voor de veiligheid hebben we een systeem dat voorkomt dat de glazen platen naar beneden komen'', zei hij. Toch dirigeerden stewards van Ajax mensen die in de buurt zaten van de kapotte glazen platen naar een veilig heenkomen. ''Het is namelijk ook niet lekker als je veel sneeuw op je hoofd krijgt'', zei Slop. ''Tijdens de wedstrijd is de sneeuw gaan schuiven en terecht gekomen op andere platen."

Lees hier verder.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren