Zoeken

Solar Frontier kiest Libra Energy als nieuwe officiële distributeur

Solar Frontier heeft voor Libra Energy gekozen als nieuwe “Authorized Distributor"" voor de PV-markt in Nederland. Met dit partnerschap versterkt Solar Frontier haar aanwezigheid in Nederland. Vooral als gevolg van kleine PV-installaties op residentiële daken heeft de Nederlandse markt het afgelopen jaar een sterke groei doorgemaakt.

In haar strategische benadering van de markt richt Libra Energy zich op het bieden van kwalitatief hoogwaardige PV-oplossingen, die voorzien in de behoefte aan hoge energieproductie per geïnstalleerde kWp, in combinatie met betrouwbaarheid en esthetiek.

Een samenwerking met Solar Frontier is dan ook een logische stap. De Power Modules en Power Sets voldoen niet alleen aan deze vereisten, maar voegen er een hoge ecologische norm aan toe. Als een van de weinige fabrikanten is Solar Frontier RoHS-compliant, vanwege de afwezigheid van cadmium en lood in hun modules.

De PV-markt in Nederland heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Deze wordt voornamelijk gedreven door kleine tot middelgrote installaties in de residentiële sector, die ongeveer 80% van alle PV-installaties in het land te vertegenwoordigen. Design en esthetiek zijn cruciale beslissingsfactoren geworden voor eindgebruikers.

Als ‘Authorized Distributor’ onderstreept Libra Energy de betrokkenheid van Solar Frontier 

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren