Zoeken

Solar Trendrapport 2014 gepresenteerd

Zo'n kleine tweehonderd genodigden hebben vanmiddag de officiële presentatie van het Solar Trendrapport 2014 bijgewoond. Het eerste exemplaar van het Solar Trendrapport 2014 (een co-productie van Solar Solutions en Solar Magazine) werd zojuist in ontvangst genomen door Commissaris van de Koning Johan Remkes. Na de aftrap door dagvoorzitter Annet van Baarle presenteerde Rolf Heijnen van Solar Solutions de hoofdlijnen van het trendrapport. Die hoofdlijnen zijn hier in een uitgebreider artikel te lezen.

Het Solar Trendrapport 2014 is een marktonderzoek (tot stand gekomen door een co-productie van Solar Solutions en Solar Magazine) waaraan tweehonderd solar professionals hebben meegewerkt. Het Solar Trendrapport 2014 omvat ruim zestig pagina’s met gegevens, interpretaties en aanbevelingen. Naast de respondenten werkten aan achttal captains of industrie, pv-analist Peter Segaar (Polder) en branchevereniging Holland Solar aan het Solar Trendrapport 2014 mee. Een volledig exemplaar van het Solar Trendrapport 2014 is hier te bestellen.

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren