Zoeken

Solarcentury komt met Sunstation

Tijdens Solar Solutions 2015 in Expo Haarlemmermeer introduceerde Solarcentury Sunstation, een in het dak geïntegreerd zonnepanelen systeem (BIPV) dat tegemoet komt aan de groeiende vraag naar esthetische indak-zonnepanelen die qua prijs kunnen concurreren met A-merk opbouwpanelen. Sunstation is het resultaat van nauwe samenwerking met ingenieurs, installateurs en architecten, in combinatie met Solarcentury's in de laatste tien jaar opgedane kennis van zowel de technische mogelijkheden als de behoeften van de consument.

Met het elegante design en het zwarte laminaat houden de Sunstation panelen zich letterlijk en figuurlijk 'op de vlakte'. Omdat ze tegen het dakbeschot worden geïnstalleerd sluiten ze naadloos aan bij het dakoppervlak, waar ze onopvallend hun energie-opwekkende werk doen. Sunstation is makkelijk en snel te installeren omdat de panelen aan elkaar klikken. Er is geen onhandig subframe nodig en het systeem telt maar zeven elementen, zodat het binnen één dag geïnstalleerd kan worden. Het gemiddelde Sunstation-systeem heeft slechts de helft van het aantal onderdelen van een traditioneel opbouwsysteem.

Triflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval november 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren