Zoeken

SolarClarity introduceert Shell's Solar Frontier in Nederlandse markt

Shell’s Japanse dochteronderneming Showa Shell Sekiyu introduceerde in het najaar van 2010 Solar Frontier. Met deze CIS (koper indium selenium) dunne film panelen beoogt de onderneming de meest economische en ecologische zonne-energie technologie ter wereld te creëren en dat op ’s werelds grootste schaal. In 2011 bereikt de productie capaciteit 600 MW en voor 2012 wordt een capaciteit van 1 GW voorzien. De schaal waarmee Solar Frontier is opgezet, benadrukt het geloof van Shell en Saudi Aramco, beide aandeelhouders, in deze PV technologie.

De Europese distributie wordt verzorgd door een beperkt aantal partners. Groothandel SolarClarity neemt vanaf Oktober Solar Frontier op in haar product portfolio en distribueert deze nieuwe panelen in haar Nederlandse, Belgische en Engelse netwerk.

Met Solar Frontier biedt SolarClarity een alternatief voor het inmiddels failliete Solyndra (ook bekend onder de merknamen Sunhunter en Cigsrack). 

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren