Zoeken

Stichting Living Daylights bundelt daglicht in community

Stichting Living Daylights is een nieuwe online community gestart waar alles is te vinden over daglicht. Aspecten als gezondheid, Bouwbesluit en ontwerpen met daglicht worden door experts belicht. Verder staan er op de community website veel actuele berichten, interviews en filmpjes. En kunnen bezoekers gebruik maken van de snel groeiende kennisbank.

Gezondheid is hét thema voor nu en in de toekomst. We beginnen steeds meer in te zien wat voor impact daglicht heeft op onze gezondheid. Dit wordt ook onderstreept door een organisatie als de World Green Building Council. Voldoende daglichttoetreding zorgt namelijk voor zoveel meer dan ‘prettig’ wonen of werken alleen. Bewezen is dat daglicht positief bijdraagt aan de productiviteit en leerprestaties, maar ook leidt tot een vermindering in ziekteverzuim.
Stichting Living Daylights (SLD) promoot het belang van daglicht in de gebouwde omgeving. Samen met haar donateurs, expertteam en ambassadeurs brengt SLD iedereen samen op het geheel vernieuwde platform.

Atto Harsta, oprichter van SLD, vertelt vol trots: “Deze vernieuwde website tilt de stichting naar een nieuw niveau en maakt van SLD een community. Dit platform is vanaf nu dé plek als je iets zoekt over daglicht. Of dat nu gaat om inspirerende voorbeeldprojecten, toonaangevende onderzoeken als bewijs, bedrijven die als donateur het belang van daglicht onderschrijven of individuen. SLD brengt ze samen.”

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren