Zoeken

Stijlvolle daklichten en lichtstraten van Vlakkelichtkoepel

De vlakke glazen dakelementen van Vlakkelichtkoepel zijn een stijlvol alternatief voor de traditionele lichtkoepels. Ze combineren strak design en een lage opbouw met eenvoud in montage. En ze zijn verkrijgbaar in iedere maat, met verschillende opties en kenmerken, tegen een aantrekkelijke prijs.

Veel toepassingen

Een compleet productengamma voor toepassing in geïsoleerde situaties (binnen-buiten) en niet-geïsoleerde situaties (buitenbuiten). Vlakkelichtkoepel ontwikkelt en produceert daklichten en lichtstraten voor de woning- en utiliteitsbouw. De producten zijn geschikt voor platte en licht hellende daken. Er is veel keuze: Vrijstaand of tegen de Gevel geplaatst. Vast of te openen.

Mooi design en fraaie afwerking

Glas en glad metaal of hout voeren de boventoon. Geen storende schroeven of kliklijsten. De bijzonder lage hoogte van slechts 30 centimeter en de lichte hellingshoek van het glas zorgen voor een strakke uitstraling. Vanaf het maaiveld zijn deze glazen dakelementen niet of nauwelijks zichtbaar. Ze gaan harmonieus op in woning of gebouw.

Hoge isolatiewaarde

De daklichten en lichtstraten zijn compleet geïsoleerd met een koudebrugvrije constructie. Uitgevoerd in Triple veiligheidsglas behaalt de ruit een isolatiewaarde van 0,6 W/m2K volgens EN-673. Met HR++ glas bedraagt die waarde 1,1 W/m2K. De geïsoleerde opstand heeft naar keuze een isolatiewaarde van 0,67 W/m2K of 0,43 W/m2K.

Uitstekend getest

Onafhankelijke instanties Kiwa / BDA en SKG-IKOB hebben de vlakkelichtkoepels beproefd. Op luchtdichtheid, sneeuw- en windbelasting, waterdichtheid en doorvalveiligheid voldoen ze aan de hoogste normen.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren