Zoeken

Subsidie ESF voor dakdekkersbranche

Het Sociaal Fonds voor de bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbranche (SF BIKUDAK) is erkend als sectorale aanvrager voor bijdragen uit het Europees Sociaal Fonds (ESF). Vanaf 2007 maakt de dakdekkersbranche gebruik van de mogelijkheid om een bijdrage te krijgen in de (cursorische) scholing van werknemers tot en met MBO-niveau.

Strikte regelgeving en scherpe controle

Als een ESF bijdrage eenmaal is aangevraagd en verleend is het zaak te voldoen aan strikte voorwaarden. De financiële- en cursistenadministraties vragen hierbij de nodige aandacht van de branche-instituties zoals TECTUM en SBD. Onder andere wordt gecontroleerd op: deelnemersgegevens (identiteit, legaal werkend, opleidingsniveau), financiële gegevens (nota’s en betalingen, inzet en loonkosten eigen medewerkers) en opleidingsgegevens (maatschappelijk belang, niveau, kostprijs). Namens SF BIKUDAK verzorgt SBD de ESF aanvragen en het beheer en stelt het agentschap SZW in staat om tijdens en na afloop van de projecten controles uit te voeren.

Lees hier verder.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren