Zoeken

Subsidie zonnepanelen op

De subsidiepot voor zonnepanelen van ruim 21 miljoen euro is leeg. Dat maakte AgentschapNL, onderdeel van het ministerie van Economische Zaken, vrijdag bekend.

De subsidie werd op 2 juli van dit jaar opengesteld en inmiddels heeft AgentschapNL ruim 39.000 aanvragen ontvangen, waarvan het er 36.500 kon honoreren. De subsidie zorgt voor 105.000 kWp aan duurzame energieopwekking.

Particulieren kunnen in de regeling 15 procent van het aankoopbedrag van de panelen terugkrijgen,waarbij per installatie hooguit 650 euro subsidie wordt verstrekt. Wie dit jaar met zijn subsidieaanvraag buiten de boot valt, krijgt het bedrag terug in 2013. Dan komt er opnieuw geld beschikbaar.

De website van AgentschapNL lag bij het openen van de subsidieregeling voor de zonnepanelen vanaf 2 juli enkele dagen plat. Het was toen niet duidelijk of dat te maken had met een run op de subsidie, of dat er iets anders aan de hand was.

BRON: NUzakelijk.nl

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren