Zoeken

Techcomlight nieuwe distributeur voor Deplosun daglichtsysteem

De producten van Deplosun zijn door Eco-Makelaar met succes op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Vanaf heden is Techcomlight exclusief distributeur van het Deplosun daglichtsysteem in de Benelux en de Nederlandse Antillen.

Techcomlight, het bedrijf achter Solatube Benelux, breidt haar assortiment uit met het Deplosun daglichtsysteem. Als daglichtprofessional richt Techcomlight zich op het importeren, fabriceren, ontwikkelen en distribueren van daglichtproducten.


Unieke koepel daglichtbuis
Deplosun brengt daglicht in iedere gewenste binnenruimte. De daglichtbuizen van Deplosun vangen het daglicht op via een glazen, platte koepel. Het unieke van dit daglichtsysteem is dat de koepel optioneel zelfs overloopbaar en overrijdbaar verkrijgbaar is. De koepels hebben een draagvermogen van 400 kg (overloopbaar) en 1000 kg (overrijdbaar). Voor extra isolatiemaatregelen is Deplosun ECO de uitkomst. De ECO-variant gaat een stap verder met een U-waarde van 0,74 W/m²K, zelfs bij de grootste formaten!


Cradle to Cradle certificaat (C2C)
De daglichtbuis van Deplosun is de enige daglichtbuis ter wereld met het Cradle to Crade (C2C) certificaat. Het certificaat garandeert dat het productieproces geen impact op het milieu heeft. Dit betekent dat op geen enkele manier schade aan het milieu wordt aangericht. Meer informatie over deze certificatie van Deplosun vind je hier.

Samenwerking
Een samenwerking tussen Eco-Makelaar en Techcomlight blijft bestaan. Eco-Makelaar gaat zich richten op de verkoop van Deplosun in plaats van de gehele distributie. Ook blijft Eco-Makelaar achter de schermen een adviserende rol houden. Op deze manier is Deplosun nog steeds te verkrijgen bij uw vertrouwde leverancier.

Triflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval november 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren