Zoeken

Tectum Group en Tectum Achel schenken 15.000 euro aan het goede doel

De medewerkers van Tectum Group zetten zich jaarlijks in voor het goede doel. Dit jaar selecteerde het team van Tectum Group 5 goede doelen waar hun medewerkers nauw betrokken bij zijn. Het Tectum Group team, vele leveranciers en de leden en sympathisanten van Tectum Achel organiseerden de afgelopen maanden verschillende acties om geld in het laatje te krijgen.

Goede doelen met een persoonlijke band

Een van de organisaties is “Het vergeten kind”. Deze organisatie is er voor alle kwetsbare kinderen en jongeren in Nederland die opgroeien in een onveilige of instabiele situatie. Sandrina, medewerkster van Tectum Group in Rilland, groeide zelf ook op met pleegkindjes in huis, opgevangen door haar ouders. “Ik weet dat er een groot tekort is aan pleeggezinnen en dus ook aan geld. Ik ben erg blij dat we met Tectum Group deze organisatie een hart onder de riem steken.”

Ook de 4 andere organisaties (Boven de wolken vzw, Translational Cancer Research, Scaledogs en Embarquement immédiat) kozen de medewerkers van Tectum Group omwille van hun band met deze goede doelen. De 5 goede doelen ontvingen dit weekend elk een cheque van 3.000 euro op het afsluitende tuinfeest in het hoofdkantoor van Tectum Group in Genk (België).

Sportieve samenwerking

De opbrengst voor de goede doelen kwam tot stand dankzij de samenwerking met volleybalploeg Tectum Achel. Heel uitzonderlijk, gezien de volleybalploeg zelf rekent op sponsoring. “De inzet van de medewerkers van Tectum Group voor het goede doel sprak ons erg aan”, vertellen Eric Davids en Steven Brebels, community manager en commercieel verantwoordelijke van Tectum Achel.
“Dankzij de Glamour Night, georganiseerd door Tectum Achel, verzamelden we ook een mooie bijdrage. Aangezien wij een sportclub zijn en het onze intentie is om op korte termijn te starten met G-sport leek het vanzelfsprekend dat we onze centjes schenken aan ‘Embarquement Immédiat’, zij organiseren sportieve activiteiten voor personen met een mentale en fysieke beperking.”

Tectum Group is een familiaal bedrijf, gespecialiseerd in dak- en gevelactiviteiten. De hoofdzetel bevindt zich in België (Genk). Met vestigingen in Rilland, Leiden, Tilburg, Alphen aan den Rijn en Emmen, is de distributietak van Tectum Group ook in Nederland vertegenwoordigd.

FOTO:

Cheque voor Het Vergeten Kind. V.l.n.r. : Sandrina Dorst (Tectum Group) en Jean Biesmans (Tectum Group)

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren