Zoeken

TettoDesign BV gaat verder als TettoDakdesign BV

Sinds 7 juli jl. gaat TettoDesign BV verder als TettoDakdesign BV. “Wij hebben ervoor gekozen met ons bedrijf een nieuwe weg in te slaan. Daar hoort ook een nieuwe bedrijfsnaam bij – een subtiele verandering, maar daarmee weerspiegelt de bedrijfsnaam wel direct wat wij doen: het aanleggen van ‘vloeren op niveau’. ”

Richard Maassen, directeur van TettoDakdesign, vertelt: “Waarom zou u een dak onbenut laten als u er ook functioneel gebruik van kunt maken? Denk aan parkeerdaken of dakterrassen en daktuinen. Daarmee haalt u het maximale uit een gebouw. Een schitterend voorbeeld van een project waarbij het dak optimaal gebruikt wordt is het dak van de parkeergarage van het gesloten bouwblok aan het Erdbrinkplein in het Doetinchemse Lookwartier dat vorig jaar gerealiseerd werd. Daar realiseerden wij bijna 1.800 m2 aan looppaden en terrassen. Ook het opplussen van galerijen en balkons behoort tot ons dagelijks werk. In veel flatgebouwen en appartementencomplexen ligt het loopniveau van de galerij lager dan de toegang tot de wooneenheid. Dit veroorzaakt altijd ongemak, zeker wanneer bewoners op leeftijd zijn. Door het loopniveau van de galerij op te hogen, komt deze op gelijke hoogte met de entree. Zo hoeft de bewoner geen hoge opstap meer te nemen bij het verlaten of binnengaan van de woning.”

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren