Zoeken

Texa Daken stapt over naar Coninko & NDA

Vanaf 1 juli 2023 sluit het Zuid-Hollandse Texa Daken aan bij inkooporganisatie Coninko en treedt bovendien toe tot NDA. 

Texa Daken in Monster/Den Haag is een toonaangevende dakdekker met de focus op innovatieve en duurzame dakbedekkingssystemen. De huidige directie is al de derde generatie aan het roer. Texa Daken biedt daktechniek, - beheer en -veiligheid, is Dakmerk lid en nu nog onderdeel van Synthion. 

Lars Bos (directeur eigenaar Texa): "We zijn druk bezig om ons bedrijf efficiënter te organiseren, stappen te maken op het gebied van digitalisering en kwaliteitsborging. We kennen de NDA-partners natuurlijk al heel lang. Het laatste jaar hebben we bij een paar trajecten samengewerkt en daar is duidelijk geworden dat we over veel zaken gelijke gedachten hebben. Het voordeel van NDA is voor ons dat we nu onderdeel gaan worden van een team waar je door samen te werken heel veel snelheid kan bereiken. Dat in combinatie met de basis van Coninko; ontzorging op het gebied van inkoopcondities, digitale prijzen, nieuwe concepten."

"Bij NDA zien we Texa ook als een sterke strategische partner”, zegt Mark Hooijberg (directeur NDA). “Het is een bedrijf dat volop bezig is met ontwikkelen. En niet onbelangrijk, ook op menselijk vlak hebben we een klik. Dat is heel belangrijk. Ik geloof er echt in dat je het samen moet doen. Net als de kopgroep in een wielerwedstrijd. Neemt niet weg dat we nog een lange rit hebben af te leggen, maar de juiste vibe hebben we samen al te pakken."

Met de komst van TEXA Daken bestaat Coninko uit een groep van 20 bedrijven en NDA uit 8 bedrijven. 

 __________________________________________________________________________________

Meer informatie:

NDA b.v. - Mark Hooijberg, directeur

mhooijberg@nda.nl /036 53 04 490

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren