Zoeken

Toch een standaard installatie voor gevelonderhoud?

De firma KGOI b.v. (Kwaliteit Gevel Onderhouds Installatie) te Montfoort maakt sinds oktober 2014 deel uit van de Elmar Groep. De Elmar Groep is een groep van bedrijven die zich met name richt op metaalbewerking in de meest brede zin. In totaal werken bij de Elmar Groep ruim 200 medewerkers aan metaalproducten voor een brede klantenkring.

KGOI legt haar focus op het adviseren, engineeren, produceren, monteren en onderhouden van gevelonderhouds installaties (Building Maintenance Units). Het aanbod van de KGOI productenrange en de daarbij behorende patenten zijn onder andere overgenomen uit de failliete boedel van de Kranenburg Group. De enthousiaste groep medewerkers van KGOI hebben allemaal ruime ervaring in deze materie en zijn zeer bekend met deze specifieke producten, waardoor de expertise binnen KGOI gewaarborgd is.

De installaties zijn inmiddels verder door ontwikkeld en de kwaliteit aanzienlijk verbeterd. Een van de doelstellingen hierbij is het optimaliseren van de installaties, door het creëren van standaard installaties. Deze standaard installaties zijn geschikt en toepasbaar voor de meest voorkomende (90%) architectuur. Maar in voorkomende gevallen is de standaard installatie eenvoudig aan te passen, waardoor de keuze niet beperkt wordt, maar de productietijd wel beperkt blijft. Het produceren van deze installaties vindt volledig in eigen beheer plaats. Gecombineerd met een goed doordacht productie systeem geeft dit een groot voordeel doordat KGOI installaties met diverse armlengtes op voorraad (just in time) kan inzetten, zodat de levertijd aanzienlijk wordt verkort. Deze snelle levering wordt met name door de nationale en internationale opdrachtgever die een installatie wil of moet vervangen als zeer prettig ervaren. Ook als het meerdere installaties betreft. Vanwege dit gestandaardiseerde productie proces is het mogelijk om onze installaties financieel aantrekkelijk aan te bieden. Maar naast de gunstige prijsstelling zijn de installaties kwalitatief en esthetisch hoogwaardig en voldoen uiteraard aan de huidige wet- en regelgeving. De installaties die wij plaatsen worden “schoon” opgeleverd. Dit wil zeggen dat er door de keurende instantie niets aan gebreken wordt geconstateerd. Op vele projecten heeft deze werkwijze zich inmiddels bewezen.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren