Zoeken

Ubbink en Techcomlight breiden samenwerking uit

Techcomlight zorgt voor helder en natuurlijk (dag)licht, Ubbink zorgt voor optimale ventilatie. Door dit te combineren krijgt u licht en ventilatie via één compact systeem. Het systeem is geschikt voor iedere ruimte.

De samenwerking is begonnen met een succesvolle start in 2014 tussen Ubbink en Techcomlight met de loodvervanger Ubiflex voor hellende daken. In 2015 is het Luchtdicht Dakdoorvoermanchet van Ubbink aan het assortiment van Techcomlight toegevoegd. Vanaf februari 2017 breiden beide partijen de samenwerking uit met een ventilatieset voor de Solatube® voor platte en hellende daken. Deze set is voor het eerst te zien op de BouwBeurs 2017.

Succesvolle combinatie (dag)licht en frisse lucht

Door gebruik te maken van elkaars expertise is een nieuw combinatieproduct ontstaan. Techcomlight biedt nu de oplossing voor licht en frisse lucht met een gegarandeerde water- en luchtdichte verwerking. Kenmerkend zijn de gemakkelijke en snelle installatie, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen en een mooie plafondafwerking.

Natuurlijk als het kan, mechanisch als het moet

De dakdoorvoer is door zijn ontwerp trekbevorderend en genereert hiermee een natuurlijke stroom frisse lucht. Mocht dit niet voldoende zijn, dan heeft u de optie om mechanisch te ondersteunen. De Solatube werkt met dezelfde principes. Bij voldoende daglicht werkt de Solatube zonder mechanische ondersteuning. ’s Avonds kan met behulp van een zuinige ledlamp het gewenste lichtniveau worden bereikt.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren