Zoeken

Ubbink StandUp laat dakdoorvoer matchen met dakpan

Wilt u extra zorg besteden aan vormgeving en uw dakdoorvoer laten matchen met de kleur van uw dakpan? De Ubbink StandUp is geschikt voor alle typen dakpannen in iedere kleur. Loop eens door een woonwijk en kijk naar de daken. Wat opvalt is dat dakdoorvoeren scheef staan en dat de kleuren en modellen nietaansluiten op de dakpan. Met de StandUp van Ubbink kiest u voor de oplossing die past bij iedere dakpan en dakhelling.

De doorvoer kan in principe in elke kleur worden gespoten. Zijn de pannen gevlamd, dan krijgt de doorvoer ook meer kleuren. Hij kan op elk hellend dak worden aangebracht.

De StandUp is een naadloze combinatie van een dakpan en een kunststof doorvoer voor cv-ketels, ventilatiesystemen en rioolontluchting. In de fabriek wordt een sparing in de pan of de lei gefreesd op basis van aangeleverde gegevens over dakhelling, latafstand en diameter van de doorvoer. Door middel van een PVC manchet wordt de doorvoer vervolgens in de sparing gemonteerd met een lijm-kitverbinding. Het deel van het manchet dat boven de pan uitkomt, dient tegelijkertijd als waterkering.

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren