Zoeken

Uitbreiding MT Leadax met Louis Heinen als nieuwe CEO 


Het Gelderse bedrijf Leadax, toonaangevend in de circulaire bouwsector, kondigt de benoeming aan van Louis Heinen als de nieuwe algemeen directeur van het bedrijf. Deze aankondiging is een belangrijke stap voorwaarts richting verdere groei om wereldwijd impact te maken.

Hiermee zal Roeland van Delden terugtreden als CEO en de dagelijkse leiding overgeven. Hij zal echter wel actief blijven binnen Leadax als founder en vanuit deze rol enerzijds Leadax verder internationaal op de kaart zetten en anderzijds betrokken blijven bij innovatie en productontwikkeling. Als spreker op internationale podia zal hij zich onder meer blijven inzetten voor de transitie naar een circulaire economie.

Duurzame toekomst
Met de komst van Louis Heinen komt er een schat aan ervaring en expertise bij Leadax om marktaandeel te vergroten met haar circulaire loodvervangers en dakbedekking. Met een bewezen staat van dienst in het leiden van bedrijven naar succes, is hij de ideale persoon om de visie van Leadax voor een groene en duurzame toekomst te verwezenlijken. Recentelijk was Louis algemeen directeur van Chubb Fire & Security Benelux, daarvoor was hij algemeen directeur van Zinkunie.


Missie

In reactie op zijn benoeming zei Louis Heinen: "Het is een eer om de rol van algemeen directeur bij Leadax te aanvaarden. De duurzame missie van dit bedrijf spreekt me enorm aan, en ik ben vastbesloten om deze missie voort te zetten en Leadax naar nieuwe hoogten te leiden. Samen met het gedreven team van Leadax blijven we vooroplopen in de transitie naar een duurzamere bouwsector."Het MT bestaat verder uit Henk-Jan Lip (CFO) en Henk Jongstra (COO).

Over Leadax
Leadax ontwikkelt en produceert hoogwaardige circulaire dakmaterialen – waaronder dakbedekking en loodvervangers - uit gerecycled plasticafval. Als grondstof wordt hiervoor de PVB folie uit gelamineerd glas gebruikt en aan het einde van de levensduur kunnen Leadax producten opnieuw worden gerecycled en hergebruikt. Leadax is hiermee een toonbeeld van circulariteit en is reeds actief in meer dan 25 land

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren