Zoeken

Uitbreiding partnerverband Optigroen

Optigroen Dak- en Gevelbegroeiing breidt het partnerverband met twee sterke en vooraanstaande dakhoveniers uit. Farwick Groenspecialisten uit Enschede en Van Helvoirt Groenprojecten uit Berkel-Enschot treden toe tot het exclusieve franchiseconcept voor dakbegroeiing en gebruiksdaken.

Beide bedrijven zijn geen onbekende op het gebied van dakbegroeiing en gebruiksdaken. Farwick realiseert al 15 jaar daktuinen en vegetatiedaken in met name Oost-Nederland. Directeur Han Farwick heeft eerder ervaring opgedaan met de innovatieve Optigroen systemen en producten in de tijd dat hij werkzaam was bij een andere Optigroen partner, Binder Daktuinen.

Van Helvoirt, opgericht in 1965, is een specialist in het adviseren over en het realiseren van projecten in de groene buitenruimte en maakt al sinds jaar en dag prachtige extensieve en intensieve dakbegroeiingen. 

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren