Zoeken

Unilin neemt Xtratherm over

Unilin, onderdeel van de Mohawk groep, neemt de Ierse firma Xtratherm over. Xtratherm met hoofdzetel in Ierland werd in 1986 opgericht en stelt 400 medewerkers te werk. Deze zomer nam Xtratherm nog een nieuwe fabriek voor isolatieplaten in gebruik in Feluy, België, specifiek voor het Europese vasteland.

Door de overname realiseert Unilin een geografische expansie voor isolatieplaten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Daarnaast verruimt het bedrijf zijn klantenbasis in bijkomende distributiekanalen in meerdere Europese landen. Door de sterke punten van beide organisaties te bundelen, verstevigt Unilin zijn positie in de markt met een uitstekende logistieke service.

Unilin, division insulation met hoofdzetel in Desselgem (België), is al vele jaren een begrip in de bouwwereld waar het gaat om pasklare oplossingen voor alle isolatietoepassingen. De fabrikant produceert en verkoopt al meer dan 40 jaar isolerende dakelementen voor hellende daken. Vanuit deze ervaring en technologische knowhow is in 2009 het gamma uitgebreid met isolatieplaten uit polyisocyanuraat (PIR).

erfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwooltotaal dakconcept

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren