Zoeken

Universele Ubiflex Dakdoorvoerpan 15°-55° nu verkrijgbaar

Tijdens de BouwBeurs 2013 introduceerde Ubbink vier innovaties voor het dak, waaronder de Universele Ubiflex Dakdoorvoerpan 15°-55°. De dakdoorvoerpan is voor alle gangbare dakhellingen geschikt en is nu verkrijgbaar.

De Universele Ubiflex Dakdoorvoerpan 15°-55° biedt een oplossing voor 98% van de toepassingen (hellingshoeken). Deze unieke pan, inclusief schaal, is geschikt voor iedere gewenste hellingshoek tussen de 15°-55° en voor ieder type pan. Er is geen voorraad meer nodig van diverse pannen, u heeft dus altijd de juiste! De pan is geschikt voor ieder type dakdoorvoer ø125-ø131 is eenvoudig te installeren. Voor een 100% waterdichte verwerking is de pan uitgevoerd met Ubiflex. Ubiflex loodvervanger wordt toegepast in alle bouwdetails waarin een waterdichte laag is vereist. Het kan bladlood in alle gevallen vervangen en verwerkt gemakkelijk.

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren