Zoeken

Vakrichtlijn ‘platte daken’ vernieuwd

De Vakrichtlijn voor bitumineuze- en kunststofdakbedekking is geheel vernieuwd. De uitgave, een samenwerking tussen Dakmerk (kwaliteitsorganisatie voor het platte dak), Vebidak (Vereniging Dakdekkersbranche Nederland) en BDA (Bureau Dak Advies), is over de gehele linie up-to-date gemaakt, onder andere naar aanleiding van het nieuwe Bouwbesluit.

De ‘bijbel der dakdekkers’ is op initiatief van Dakmerk voor het eerst als handzame A5-werkpocket verschenen in plaats van als losbladig A4-systeem. Een gratis exemplaar van deze pocket is alleen te bestellen bij Dakmerk via info@dakmerk.nl.

“De Vakrichtlijn creëert voor iedereen die bij het platte dak betrokken is duidelijkheid door eenheid”, aldus David Kemena, directeur van DAKMERK. “Met de Vakrichtlijn harmoniseren we de specifieke kwaliteitsmaatstaven voor het bitumineuze- en kunststof dak. Alle relevante beoordelingsrichtlijnen (BRL’s) en normen zijn verwerkt, zoals de BRL 4702 en de NEN 6050.”

De vorige Vakrichtlijn stamt uit 2011.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren