Zoeken

Valbeveiliging op een andere manier

Productontwikkelaars van valbeveiliging hebben veel te lang ontwikkeld voor de producenten. De ervaringen van de gebruikers, installateurs en veiligheidsmanagers deden er niet toe.
Bettersafe International doet het anders. Wij luisteren wel!
Daarom lanceren wij een nieuwe lijn dakveiligheid. Ontwikkeld door installateurs en veiligheidsmanagers.

Na een lange tijd van ontwikkeling zijn we 2 jaar geleden begonnen met testen en proefinstallaties. Nu zijn we er klaar voor! Onze innovatieve producten zijn getest door SATRA en voldoen aan de nieuwste EN-normen.

Maar bij de producten houdt het niet op. De markt installeert allerlei producten onder het mom veiligheid. Valbeveiliging is pas veilig wanneer de producten geschikt zijn, de situatie geschikt is en de kennis van de gebruiker voldoende is. Bettersafe International wil de branche daadwerkelijk veilig maken. Door samen met installateurs, gebouweigenaren en eindgebruikers daadwerkelijk te kiezen voor veiligheid.

Roof Angel

Roof Angel is een horizontaal lijnsysteem met 8mm staalkabel geschikt voor alle soorten daken:
- Unieke valdemper van polyurethaan. Dit zorgt voor een onverwoestbare valdemper die de valafstand niet verlengt zoals andere systemen doen.
- Een unieke loopwagen die zeer soepel door alle situaties loopt.
- Volledig getest en gecertificeerd door keuringsinstantie SATRA EN795 (2012) type A &

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren