Zoeken

Van Doorn Dakspecialist overgenomen door MSQ Groep

Per 1 januari 2019 neemt MSQ Groep (Msquared Groep) Van Doorn Dakspecialist over. Van Doorn is een gerenommeerd bedrijf met vestigingen in Rilland en Veldhoven. Van Doorn heeft recent nog haar 150 jarig bestaan gevierd en is daarmee één van de oudste dakbedekkingsbedrijven in Nederland. Als kroon op het werk heeft het bedrijf het predicaat hofleverancier mogen ontvangen.

Van Doorn Dakspecialist

Met het oog op de continuïteit voor de lange termijn hebben Ward Schröder en Geert-Jan Vogels besloten dat nu het juiste moment is om het stokje over te dragen aan een nieuwe aandeelhouder. Met de verkoop van zijn belang heeft Geert-Jan Vogels besloten zich geheel terug te trekken uit het bedrijf. Ward Schröder zal zijn werkzaamheden binnen Van Doorn in zijn huidige functie voortzetten.

Van Doorn is een veelzijdige onderneming in de dakenbranche die de ambitie heeft de beste in de branche te zijn door haar relaties zoveel mogelijk te ontzorgen en tegelijkertijd een goede prijs/kwaliteit verhouding te bieden. Van Doorn is naast specialist in bitumen renovatie en nieuwbouw daken ook sterk in het verwerken van EPDM. De omzet van Van Doorn bedraagt ongeveer € 10 miljoen. Het bedrijf heeft 43 medewerkers in dienst.

Msquared Groep

MSQ is een familiebedrijf met diepe wortels in de dakenbranche. Met bijna 500 medewerkers realiseren de bedrijven waarin MSQ participeert een omzet van ruim € 140 miljoen. MSQ Groep investeert in bedrijven die werken op, voor of aan daken.

Hoewel het dak de gemene deler is van alle bedrijven van MSQ Groep, zijn er wel degelijk verschillen. De groepsbedrijven onderscheiden zich van elkaar omdat ze opereren in verschillende regio’s, hun eigen manier van werken hanteren en uitblinken in specialisaties. De eigen cultuur is belangrijk. Dit maakt ieder bedrijf uniek. Van Doorn blijft dus met haar eigen bedrijfscultuur onder de eigen naam opereren.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren