Zoeken

Van Venrooy behaalt VGO (VastGoed Onderhoud) keurmerk

Van Venrooy heeft het vernieuwde VGO-keur behaald. Door onafhankelijke auditeurs van KIWA is men op basis van de erkenningsrichtlijn ERL 0002, als Vastgoedadviseur gecertificeerd voor alle transformatie, renovatie- en onderhoudsdienstverlening aangaande daken.

Keurmerk VastGoedOnderhoud is het onafhankelijke keurmerk voor Resultaatgericht Samenwerken (RGS) en Vastgoed Onderhoud. Dit certificaat biedt zekerheid over de kwaliteit en stabiliteit van ons bedrijf en onze dienstverlening. Van Venrooy Dakbedekking behoort hiermee tot de top van de Nederlandse onderhoudsbedrijven .

Op het klanttevredenheidsonderzoek onder onze opdrachtgevers scoorde het bedrijf gemiddeld een 4,6 (schaal 1 – 5), wat overeenkomt met een 9,2 als rapportcijfer. Op het competentieonderzoek, welke zijn oorsprong heeft in de gevel-branche, scoorde men 85% en op elk onderdeel gemiddeld hoger dan een 3 (schaal 0 – 4). Daarnaast is het bedrijf financieel zeer stabiel en gezond verklaard.

erfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwooltotaal dakconcept

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren