Zoeken

Van Venrooy Dakbedekking Duurzaamste Drentse Bedrijf van 2013

Tijdens een drukbezochte bijeenkomst in het Drentse provinciehuis is Van Venrooy Dakbedekking uit Hoogeveen uitverkozen tot het Duurzaamste Drentse Bedrijf van 2013. De jury, bestaande uit Bert van der Haar, voorzitter van VNO NCW Noord, Gerard Lenstra projectmanager bij de NOM, Fred de Jong regiodirecteur van het IVN regio Noord en Arend Steenbergen, voorzitter van LTO Noord kozen uit de ingezonden initiatieven drie genomineerde bedrijven. Daaruit kozen zij vervolgens als winnaar Van Venrooy Dakbedekking.

De jury vond vooral aansprekend de combinatie van innovatieve oplossingen en de toepassing van het ‘Cradle tot Cradle' principe. Verder beoordeelde de jury de samenwerking met het Roelof van Echtencollege als zeer positief, omdat deze onder meer leidde tot een educatieproject. De prijs bestaat uit de "Duurzame Dates Vaas" 2013

De prijs werd uitgereikt tijdens de "Duurzame Dates Drenthe 2013". Op deze dag ontmoetten duurzame initiatieven uit de Drentse samenleving, overheden en experts elkaar in het provinciehuis in Assen. "Duurzame Dates Drenthe 2013" is een regionaal initiatief dat voortvloeit uit Duurzame Dinsdag, waarbij landelijk ingediende initiatieven worden aangeboden aan de minister (http://www.duurzamedinsdag.nl/). Het voornemen is om van de Duurzame Dates Drenthe een jaarlijks terugkerend evenement te maken.

Van Venrooy Dakbedekking is een vijftig jaar geleden opgericht familiebedrijf gespecialiseerd in groene daken en energie- en zonnedaken. Het bedrijf is vooral actief op het gebied van renovatie en onderhoud.

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren